Skip to main content
rahsia-ceramah-memukau

RAHSIA CERAMAH MEMUKAU (RCM)

Dalam Rahsia Ceramah Memukau, Faizul Ikhwan akan berkongsi satu Metodologi baru di dunia latihan iaituREAL TIME TALK”. Kemudian Faizul Ikhwan akan mendedahkan pada anda rahsia bagaimana untuk menceburi industri latihan yang bernilai berbilion ringgit di Malaysia khususnya sehingga anda berjaya menjadikannya satu karier yang cukup lumayan.

mastery-of-ceramah-memukau

MASTERY OF CERAMAH MEMUKAU (MCM)

Dalam Mastery of Ceramah Memukau, Faizul Ikhwan akan mendedahkan Teknik Memukau dengan lebih mendalam yang sangat mudah dan bernilai untuk dipratikkan oleh sebagai seorang penceramah. Semua teknik ini merupakan Rahsia yang Faizul Ikhwan dapat sepanjang 20 tahun menjadi penceramah. Rahsia ini mampu menjana income anda sehingga ke 6 angka dalam masa yang singkat.

memukau-of-ceramah-memukau

MEMUKAU : THE ULTIMATE CHAPTER (MUC)

Dalam Memukau The Ultimate Chapter, Faizul Ikhwan akan  mendedahkan dengan anda Rahsia yang sangat Rare dan Premium sebagai penceramah. Rahsia untuk menghasilkan Funnel produk latihan sendiri turut didedahkan. Ianya akan melonjakkan nama anda dalam industri latihan.

Income anda boleh bertambah dari RM 300 SEJAM ke RM 8,000.00/sehari. Anda juga  akan dianugerahkan Sijil RCM Certified Speaker  diakhir sesi ini nanti

millionaire-speakers

MILLIONAIRE SPEAKERS

Millionaire Speakers  akan melatih anda untuk menghasilkan revenue melebihi RM 1,000.000.00 setahun. Segala rahsia bagaimana kami bangunkan Produk (Public Programme) Rahsia Ceramah Memukau sehingga ke Millionaire Speaker akan didedahkan bersama Rahsia bagaimana kami menembusi market korporat turut dikongsi bersama.

Anda juga berpeluang mengikuti Faizul Ikhwan sendiri ke beberapa program yang beliau kendalikan secara tertutup dan mempelajari secara terus modul-modul yang beliau sendiri gunakan dalam menghasilkan jualan jutaan ringgit. Faizul Ikhwan akan membimbing anda secara peribadi dalam membuat ‘business start-up’ diakhir sesi.

rcm-private-coaching

RCM PRIVATE COACHING

Dalam RCM Private Coaching (Group Coaching), Faizul Ikhwan akan membantu anda dengan mengenalpasti beberapa cabaran yang sedang anda hadapi dalam bisnes ini. Cabaran seperti Pembangunan Produk, Teknik Pemasaran, Memantapkan Delivery  dan lain-lain  yang menjadi halangan pada anda buat masa kini.

Sesi ini sangat sesuai bagi mereka yang memerlukan pandangan, idea dan bantuan bagi membawa bisnes/kedudukan  mereka ke suatu tahap yang lebih baik dari sekarang. Anda akan lebih laju dan terkehadapan selepas ini. Anda perlukan EXPERT dalam situasi ini. Meh saya bantu!

rcm-vip-coaching

VIP COACHING

VIP Coaching merupakan program khas selama 1 tahun yang dikendalikan oleh Faizul Ikhwan secara peribadi ( One to One ) bagi membangunkan kompetensi anda sebagai seorang penceramah. Atau lebih dikenali  dengan status berikut “From Zero to Hero”.

Program ini dikhaskan bagi beberapa golongan VVIP  seperti CEO, Director, Business Owner, Artis dan Orang Kenamaan yang berminat untuk memperkembangkan SKILL secara peribadi.